Connect with us

Hír

Kvázi törölték az idei NFL Scouting Combine-t

Nemrég arról számoltunk be, hogy kérdésessé vált az idei NFL Scouting Combine megrendezése, és az a minimum, hogy nagy változásokat vezetnek be a pandémia miatt. Nos, az NFL úgy döntött, hogy effektíve törli az eseményt (bár ezt így hivatalosan nem mondták ki), hiszen nem fognak gyakorlatokat rendezni a játékosok számára.

A gyakorlatokat az egyetemek kampuszain fogják megtartani, és a liga gondoskodik arról, hogy az ott mért adatok konzisztensek legyenek a combine-on mért eredményekkel, hogy összehasonlíthatóvá tegyék azokat (az egyetemek Pro Dayein általában inkonzisztens kézi mérés szokott lenni, míg a combine-on gépi mérés van).

A Scouting Combine legfontosabb részei viszont nem a fizikai felmérők, hanem játékosokkal folytatott interjúk és egészségügyi felmérések. Előbbieket virtuális formában fogják megoldani, utóbbiakra pedig a játékosokhoz közeli egészségügyi létesítményekben kerül majd sor. Minderre természetesen azért van szükség, hogy limitálják a fizikai kontaktot az emberek közt.

Járulékos vesztesége az esemény törlésének, hogy a csapatok edzői, vezetői és a játékosok ügynökei nem találkoznak egymással, így a szokásos pletykaáradat is elmarad a szabadügynökpiaccal, a cserékkel és a drafttal kapcsolatban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!