Connect with us

Prémium cikkek

Egy mindenkiért, mindenki egyért – Bengals FA kitekintő

A Bengals soha nem volt tényező a szabadügynökpiacon, egyrészt mert a csapat nem igazán szeretett költekezni, másrészt a játékosok számára sem volt annyira opció ide szerződni, mert nem volt semmi vonzó a franchise-nál. Ezúttal azonban minden megváltozhat, mert Burrow draftolásával nagyon úgy tűnik, hogy megtalálták a csapat arcát és ez egyrészt azt jelenti, hogy néhány szabadügynök el tudja majd képzelni, hogy itt folytassa, másrészt a csapatnak is mindent meg kell tennie, hogy az üdvöske jól érezze magát.

Fizetési plafon, potenciális kivágások

Mivel nem sok értékes eszköze van a gárdának, illetve aki van az fiatal, így aránylag nagy mozgástérrel kezdik meg az újévet. Közel 40 millió dollárból gazdálkodhatnak, de ebből könnyedén lehet 60 körüli összeg is, méghozzá olyan kivágásokkal, amik nem fogják érzékenyen érinteni a csapatot.

Számomra a legnyilvánvalóbb cut C.J. Uzomah, akivel 5 millió dollárt kereshet a gárda, minimális halott pénz mellett. Uzomah még egy közepes tight endnek is nehezen mondható, sem blokkolásban, sem pedig elkapásokban nem jeleskedik. Mondanom sem kell, hogy Burrow számára egy potens játékos a poszton mennyit jelentene, de Uzomah nem az és nem is lesz az a játékos.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!