Connect with us

Hír

Goodell még nem tudja, hogyan fog kinézni a 2021-es szezon

Remélhetőleg a vasárnapi lesz az utolsó meccs, amit a pandémia közepette kell lejátszani, az NFL, a játékosok és a szurkolók is várják már, hogy visszaálljon minden a rendes kerékvágásba és el lehessen hagyni az óvintézkedéseket és korlátozásokat. Roger Goodellt tegnap arról kérdezték, hogy várakozásai szerint visszaállhat-e minden a megszokotthoz a 2021-es szezonban.

“Bárcsak tudnám erre a választ. Az egyik dolog, amit meg kellett tanulnom, hogy ne jósoljak nagyon előre. Nem tudom, mikor lesz újra minden normális. Azt tudom, hogy megtanultunk nehéz körülmények közt működni és ha kell, ismét megtesszük majd.”

– mondta Goodell, via nfl.com.

Az NFLPA elnöke, JC Tretter korábban arról beszélt, hogy semmi okuk nincs visszatérni a régi holtszezonbeli programhoz, és Goodell részben egyetért ezzel, hiszen azt mondta, hogy a virtuális dolgok részei lesznek az életünknek a jövőben is.

A kommisszárt ezen kívül kérdezték arról is, hogy mi lesz a 17 meccses alapszakasszal, amire azt válaszolta, hogy majd a Super Bowl után foglalkoznak ismét a témával. Az NFL-nek megvan az opciója, hogy egy mérkőzéssel bővítse az alapszakaszt, a tulajdonosok pedig el is fogadták az erre vonatkozó tervet, azonban hivatalos döntés még nem született a kérdésben (az insiderek információi szerint jó eséllyel 2021-ben már 17 mérkőzéses szezonnal kell számolnunk).

A nemzetközi mérkőzésekről is kérdezték Goodellt, az NFL tervei szerint pedig 2021-ben ismét rendeznek majd találkozókat Londonban és Mexikóban – de természetesen csak akkor, ha biztonságosnak találják. Tavaly öt mérkőzést kellett volna külföldön rendeznie az NFL-nek, de végül egyre sem került sor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!