Connect with us

Hír

Matt Milanót nem tartja meg a Bills, kikerül a piacra

A Bills a középmezőnyben van a fizetési sapkában elérhető helyet tekintve, ám ez idén azt jelenti, hogy így is negatívban van a csapat. Jelenleg egy millió dolláros mínuszban van a gárda, ami ugyan egyáltalán nem vészes és könnyen orvosolható, mégis azt eredményezi az Associated Press információi alapján, hogy nem tervezik megtartani Matt Milanót, mivel nem akarnak majd versenyezni a várható ajánlatokkal, így a linebacker kikerül a piacra március közepén.

Milano a 2017-es draft ötödik köréből került a Billshez, négy év alatt 39 meccsen kezdett és fontos része volt McDermott védelmének. Sokoldalú játékos, többféleképpen használható, tavaly blitzelésben volt a legjobb. A 26 éves Milano a negyedik legjobb linebacker a toplistánkon, az 50 legjobb szabadügynökről szóló rangsorunkban pedig a 28. helyet foglalja el. A helyét AJ Klein veheti át házon belül.

A Bills várhatóan fog felszabadítani pénzt kivágásokkal és szerződések átalakításával, azonban ezeket az összegeket fontosabb pozíciókra szeretnék költeni, leginkább a támadófalra. No meg ott van még Josh Allen is, akivel idén, vagy legkésőbb jövőre hosszabbítani kell, így ezt is bele kell kalkulálni a tervekbe.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!