Connect with us

Hír

Suh még nem kész visszavonulni, visszatérne Tampába

Ndamukong Suh már 34 éves, és a Super Bowl győzelemmel felrakta a koronát a karrierjére. Épp ezért megindultak a találgatások, hogy lehet a visszavonulást választja, azonban úgy néz ki, hogy mégsem ez lesz a védőfalember sorsa, inkább visszatérne Tampába.

“Az a célom, hogy visszatérjek és meglegyen a lehetőségem, hogy még egy bajnoki címet szerezzek. Tom Bradyvel és Jason Lichttel is beszéltem erről. Nem tudom láttátok-e a felvonulásunk, de Bruce Arians mester azt mondta, hogy nem megyek sehová, ő pedig általában betartja a szavát. Úgyhogy nagyon várom már a lehetőséget, hogy tovább játsszak, és hogy ezt Tampában tegyem. Őszintén hiszem, hogy még van bennem elit játék. Nem állok készen arra, hogy visszavonuljak.”

– mondta Suh a Sports Illustratednek.

Suh két éve $9,25 millióért írta alá a Bucshoz, tavaly pedig $8 millióért. Könnyen lehet, hogy ennél ismét kevesebbel kell beérnie, főleg ha ránézünk a Buccaneers pénzügyi helyzetére, ami első ránézésre nem rossz ($20 millió a sapka alatt), de csak 31 játékos van szerződés alatt és olyan sztárokkal kell hosszabbítani, mint Chris Godwin, Shaq Barrett, Lavonte David vagy Rob Gronkowski.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!