Connect with us

Hír

Suh még nem kész visszavonulni, visszatérne Tampába

Ndamukong Suh már 34 éves, és a Super Bowl győzelemmel felrakta a koronát a karrierjére. Épp ezért megindultak a találgatások, hogy lehet a visszavonulást választja, azonban úgy néz ki, hogy mégsem ez lesz a védőfalember sorsa, inkább visszatérne Tampába.

“Az a célom, hogy visszatérjek és meglegyen a lehetőségem, hogy még egy bajnoki címet szerezzek. Tom Bradyvel és Jason Lichttel is beszéltem erről. Nem tudom láttátok-e a felvonulásunk, de Bruce Arians mester azt mondta, hogy nem megyek sehová, ő pedig általában betartja a szavát. Úgyhogy nagyon várom már a lehetőséget, hogy tovább játsszak, és hogy ezt Tampában tegyem. Őszintén hiszem, hogy még van bennem elit játék. Nem állok készen arra, hogy visszavonuljak.”

– mondta Suh a Sports Illustratednek.

Suh két éve $9,25 millióért írta alá a Bucshoz, tavaly pedig $8 millióért. Könnyen lehet, hogy ennél ismét kevesebbel kell beérnie, főleg ha ránézünk a Buccaneers pénzügyi helyzetére, ami első ránézésre nem rossz ($20 millió a sapka alatt), de csak 31 játékos van szerződés alatt és olyan sztárokkal kell hosszabbítani, mint Chris Godwin, Shaq Barrett, Lavonte David vagy Rob Gronkowski.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!