Connect with us

Hír

Többen is érdeklődnek Sam Darnold iránt

A Stafford-Goff csere már megtörtént, Wentz csapatváltása is nagyon közel, Watson is menni akar Houstonból (habár ott a Texans még nem adta be a derekát), a QB trade-keringő tehát maximális fordulatszámon pörög. Ebbe kapcsolódik be a Jets is Sam Darnolddal, ugyanis Adam Schefter információi szerint többen is érdeklődnek a még mindig csak 23 éves, három évvel ezelőtti 1/3-as választott iránt.

A Jets viszont egyelőre nem döntötte el véglegesen, hogy mit akar az irányítóval. Az új főedző, Robert Saleh csak jó dolgokat mondott Darnoldról, de ezt azért fenntartásokkal kell kezelni, hiszen nyilván így kell róla nyilatkoznia, tehát nem tudjuk, valójában mi a terv New Yorkban. A legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy el akarják cserélni, természetesen minél jobb ellenértékért, amit aztán vagy felhasználnak egy cseréhez Deshaun Watsonért, vagy az 1/2-es pickjükkel kiválasztják az új franchise irányítót, a Darnoldért kapott cetlivel pedig erősítik a keretet. Egyelőre egyik opciót sem vetette el a stáb.

A Stafford-trade kapcsán lehet egy jó képünk a QB-piacról, a Colts, a Washington, a Panthers, a 49ers és a Bears is irányítót keres a jelek szerint. A Bears állítólag Wentz körül legyeskedik, így ha az a dominó is ledől, akkor tovább szűkül majd a lehetséges kérők köre. Ellenértékkel kapcsolatban lehetett hallani első kör végi picket vagy második körös draftcetlit is Darnold kapcsán. Az irányítónak még egy év van hátra a szerződéséből, ez alatt $4,6 milliót keresne, illetve hamarosan dönteni kell az ötödik éves opciójáról, amit ha lehívnak, akkor 2022-ben garantáltan ki kell neki fizetni nagyjából $25 milliót.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!