Connect with us

Hír

Továbbra is patthelyzet van Watson-fronton

Továbbra is patthelyzet van Watson-fronton, ugyanis az irányító továbbra sem akar pályára lépni a Texans színeiben, a csapat vezetősége pedig még mindig nem akarja elcserélni, az ajánlatokat sem hallgatják meg.

Watson nemrég tiszteletből találkozott az új főedző David Culley-val, de az irányító ismét elmondta, hogy soha többé nem akar pályára lépni az egyesületben, és azt akarja, hogy cseréljék el – írja Dan Graziano.

Mindeközben Tom Pelissero arról számol be, hogy a Texans még csak beszélni sem hajlandó egy ilyen trade-ről, az érdeklődő csapatok hangpostát hagynak (minden bizonnyal a GM Nick Caserio számára), de ezt Houstonban nem hallgatják meg.

Ian Rapoport pedig azt teszi hozzá, hogy a Texansnál nem látják a piac nyitását határidőnek, sőt a draftot sem igazán, szóval bőven elhúzódhat még ez a dolog. Az NFL Network insidere azt is elmondta, hogy bárkivel beszélt az ügyről, senki sem hiszi, hogy Watson csapatot cserél idén.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Texansnál nem hiszik el Watson fenyegetését, ami azt jelentheti, hogy a szezon kezdetéig a levegőben lóghat az ügy. Akkor már Watsonon lesz a nyomás, hogy megjelenik-e a csapatnál a mérkőzések előtt, vagy tényleg betartja az ígéretét és hajlandó kiülni meccseket, akár a teljes szezont is. Ha viszont tényleg betartja, akkor nagyobb bajban lesz a Texans, mint most.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!