Connect with us

Hír

Kipróbálnád magad GM-ként? Jön az első támogatói mock draft!

Mit csinálnál, ha átvehetnéd a kedvenc csapatod irányítását egy napra? Milyen cseréket hajtanál végre? Kit húznál a drafton? Nos, itt a lehetőséged kipróbálni magad és beleülni egy general manageri székbe! Húsvét hétfőn ugyanis megrendezzük az első támogatói mock draftunkat! 

Sok mock draftot olvashattatok, hallgathattatok már tőlünk többféle formátumban is, most viszont egy új fajta következik. Itt pedig Ti lesztek a főszerepben! A 32 GM-széket ugyanis felajánljuk Nektek, és átvehetitek a csapatok irányítását, ésszerű keretek közt azt csináltok, amit csak akartok. Azt cseréltek el, akit akartok, azért trade-eltek, akit akartok (és akit hajlandóak mások eladni), ez az egész pedig egy első körös mock draftban fog manifesztálódni.

A részletek:

1) Csak támogatói, azaz 10 dolláros csomaggal rendelkező patronok vehetnek részt a játékban. Ha jelenleg nem vagy az, akkor az alábbi jelentkezési határidő előtt válts csomagot / fizess elő, hiszen ez feltétele a jelentkezésnek. Egyből nem fogja levonni ezt az összeget a Patreon, hanem csak elsején, így akkor újra ellenőrizzük majd, hogy mindenki teljesítette-e a feltételt. Fontos, hogy össze kell kötni a Patreon fiókot a Discord fiókkal (Patreonon a my profile settings / apps menüpontban) , ezt érdemes már korábban megtenni és kipróbálni, hogy tudsz-e kommentelni, hogy ne a jelentkezés pillanatában derüljön ki egy esetleges probléma.

2) Jelentkezni a Discord szerverünkön lehet majd az erre kialakított csatornán március 29-én (hétfő) reggel 10 órától. Adott csapatra lehet jelentkezni, tehát annyit kell beírni, hogy elvinnéd az XY franchise-t. Ha te voltál az első jelentkező az adott gárdára, akkor be is írunk general managernek. Ha már valaki elvitte a kedvenced, akkor van lehetőséged másik csapatot választani a még szabad helyek közül.

3) A jelentkezést 32 lelkes GM esetén vagy legkésőbb március 30-án (kedd) este 20 órakor zárjuk le. Ha eddig nem lesz 32 general managerünk, a többi helyet a szerkesztők felosztják maguk közt. Jelen állás szerint van három csapat, amelynek nincs első körös húzása, de akár lehet jelentkezni a Texans, a Rams és a Seahawks GM-ének is és megpróbálni valamilyen érték eladásával becserélni a mock draft első körébe.

4) A mock draft időpontja április 5, hétfő 20:00. Így tehát egészen pontosan hat napotok lesz felkészülni a draftra.

5) Már a draft előtt lehet cserélgetni egymással. A Discordon privát üzenetben könnyen meg lehet ejteni a tárgyalásokat, de egy erre kialakított csatornát is létrehozunk, ahol kvázi trade block formájában lehet árulni a játékosokat és a pickeket.

6) A draft során a pickeket Discordon lehet leadni egy erre kialakított csatornán. Eközben mi szerkesztők tartunk egy felvételt, amiben kibeszéljük az egyes választásokat real-time, ahogy történnek a dolgok, mintha csak egy valós draft show-ban lennénk. Ezt az adást másnap visszanézhetitek / visszahallgathatjátok majd.

7) Minden pickre 5 perce van a general managereknek. Ennyi időn belül kell beírni az erre létrehozott csatornába a megállapodott cseréket (mindkét fél által megerősítve), illetve a választásokat. Ha valaki kicsúszik az időből, akkor a következő csapat beelőzhet.

8) A szerkesztőknek vétó joguk van. Ha valamilyen csere durván egyoldalú, akkor megvétózhatjuk. Minden bizonnyal erre nem kerül majd sor, de a biztonság kedvéért a lehetőséget fenntartjuk a minél fairebb játék érdekében.


Ha jól sikerül ez a kis móka, akkor rendezünk majd még egyet közeledve a valós drafthoz, és ha van rá igény, az már két körös lesz!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!