Connect with us

Hír

Jadeveon Clowney: Végre nem csak rám fognak figyelni

Jadeveon Clowney-nak karrierje során soha nem sikerült két számjegyű sacket szereznie és soha nem volt All-Pro. A még mindig csak 28 éves játékos ennek ellenére úgy gondolja, hogy bőven képes elit szinten teljesíteni és a Brownsban lehetősége lesz kiteljesedni.

“Egyértelműen képes vagyok All-Pro szinten játszani, képes vagyok akár az év védője címre is. Eddigi karrierem során bántóan sokszor dupláztak az ellenfelek falemberei. Most egy olyan csapatban játszhatok, ahol a túloldalamon Myles Garrett képes lesz dominálni és remélhetőleg ő kaphatja majd a double-teameket. Talán végre többször kerülök egy az egy elleni szituációba”

– nyilatkozta Clowney a Cleveland.com-nak.

Clowney 2014-ben 1/1-es volt (akárcsak 2018-ban az irányító Baker Mayfield vagy 2017-ben Garrett), de eddig nem nem sikerült kihozni a benne lévő potenciált (és JJ Wattot nehéz nem domináns csapattársnak nevezni). Tavaly nyolc meccsen lépett pályára, utána megsérült a meniszkusza és sérültlistára került – eddigi pályafutása alatt mindössze egyszer játszott végig egy teljes alapszakaszt. A statisztikai lapon sem nézett ki valami jól a szezonja, hiszen egyetlen sacket sem tudott felmutatni, azonban 28-szor tudott nyomást generálni és futás ellen is szokás szerint jól teljesített, a PFF értékelése szerint a 20. legjobb edge rusher volt a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!