Connect with us

Hír

Kolton Millert meglepte, hogy ilyen hamar hosszabbított vele a Raiders

Pár napja a tackle Kolton Miller lett az első játékos a 2018-as draft classból, aki megkapta második szerződését csapatától, mikor aláírta három éves $54 milliós hosszabbítását. Ő pedig bevallotta, hogy meglepte, hogy ilyen hamar új kontraktust kapott a Raiderstől.

“Igazából meglepett, hogy a harmadik évem után, a negyedik előtt megkaptam. De erről álmodtam gyerekkoromban és a szezon közben is. Izgatott, nagyon izgatott vagyok, hogy itt folytathatom a karrierem, tovább dolgozhatok keményen, bizonyíthatok az edzőknek és a csapatnak, hogy folyamatosan jobb leszek.”

Miller az ötödik éves opciójával még 2022 végéig szerződés alatt állt, tehát nem kellett már most hosszabbítania vele a Raidersnek. Mégis megtették, amivel idén felszabadítottak egy kis keretet a fizetési plafon alatt és jó eséllyel a jövőben is jobban járnak pénzügyileg.

Már amennyiben Miller folytatja a felfelé ívelő karrierpályáját, hiszen az újonc szezonja elég gyengére sikerült, másodévesként már jobb volt, tavaly pedig kifejezetten megbízható volt a fal bal oldalán. A PFF értékelése szerint a 35. legjobb tackle volt a ligában összességében, de ezt eléggé lerontja a futásblokkolása, ugyanis passzblokkolásban a 15. helyen végzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!