Connect with us

Hír

Eric DeCosta: Fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy hosszabbítsunk Lamar Jacksonnal

A Ravens hivatalosan is lehívta Lamar Jackson ötödik éves opcióját, így a korábbi MVP irányító a 2022-es szezon végéig szerződés alatt áll. Ebben az esetben talán célszerű lenne még várni a hosszabbítással, de a GM Eric DeCosta úgy tervezi, hogy ezt az időtávot hamarosan sikerül kitolni.

“Jackson hosszú ideig itt fog maradni. Imádjuk őt. Ő a franchise arca, ráadásul számtalan különböző módon. Ő az az irányító, akit akarunk és ezért fáradhatatlanul dolgozunk egy hosszú távú szerződésen. A draftnak mindjárt vége, tehát lassan koncentrálhatunk az újabb nagy dologra

– nyilatkozta a szakember tegnap (via PFT).

Jackson esetében a minimum fizetés 35 millió dollár lehet évente, ami holtversenyben a negyedik legtöbb lenne, de mivel még két évig van szerződése, egy akár 40-45 millió dolláros kontraktus sem lenne elképzelhetetlen. Ha a teljes szerződést nézzük, Dak Prescott jelenleg 40 millió dollárt keres évente, míg Jackson egy 4 éves, 160 millió dolláros hosszabbítással hat év alatt átlag 30,8 milliót keresne, egy 4 éves, 180 millió dolláros kontraktussal már közel lenne az évi 35 millióhoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!