Connect with us

Érdekességek

Ki nyerte a Jalen Ramsey cserét?

A 2019-es szezon közepén a Rams két első- és egy negyedik körös pickért cserébe megszerezte a corner Jalen Ramsey-t a Jaguarstól. Idén felhasználta a pickeket a Jaguars, és bár korai az újoncok fölött ítéletet mondani, összességében a Los Angeles tűnik a csere győztesének.

  • A Jaguars kapta:
    • 2020: 1/20, K’Lavon Chaisson, Edge
    • 2021: 1/25, Travis Etienne, RB
    • 2021: 4/121, Jordan Smith, Edge
  • A Rams kapta:
    • Jalen Ramsey, CB (2 Pro Bowl, All-Pro)

A Rams azóta már a liga legjobban kereső cornerévé tette Ramsey-t, aki kétszeres Pro Bowler és egyszeres All-Pro lett Los Angelesben. Ezzel szemben Chaisson újoncként borzalmas volt, a PFF értékelése szerint 109 pass rusher között a hatodik legrosszabb teljesítményt nyújtotta. Az első körös futó pick sem tűnik túl jónak, Smith pedig egy hosszabb távú projekt.

A Los Angeles biztosan nyertese a cserének, egy prémium posztra szerzett egy elit szinten játszó játékost. A Jaguars helyzete egy kicsit bonyolultabb: ha azt nézzük, hogy szerzett három tehetséget egy olyan játékosért cserébe, aki nem akart Jacksonville-ben játszani, akkor mindenképp jól járt. Ugyanakkor a felhasznált pickek alapján első látásra nem úgy tűnik, hogy beljebb lenne a csapat: Chaissonnak nagyon sokat kellene fejlődnie, Etienne a liga egyik legértéktelenebb posztján játszik, míg Jordan Smith az eddig látottak alapján leginkább Chaissonra lehet veszélyes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!