Connect with us

Draft

Nem követjük el ugyanazt a hibát – Jets draftértékelő

A Jets rákfenéje volt az utóbbi években, hogy volt egy magasan draftolt irányítója, de minimális szinten sem tudtak csapatot, vagy legalább támadósort építeni köré. Az azonnal látszik, hogy a legújabb fiatal QB-t egy sokkal jobb repülőgépbe akarják beültetni, amit könnyebb lesz kormányoznia. A Jets draftja ugyanis arról szólt, hogy Zach Wilsonnak minél jobb dolga legyen New Yorkban. 

1/2 Zach Wilson, QB, BYU
1/14 Alijah Vera-Tucker, G, USC

A két játékos erősségeiről-gyengeségeiről itt nem akarok külön hosszan írni, hiszen a prospectismertetőikben bőven kielemeztük már őket (kattintsatok a nevükre és elolvashatjátok, ha nem tettétek volna korábban).

Wilson kiválasztásába nagyon nehéz lenne belekötni (legfeljebb hogy nagy lesz az ugrás elsőre), nálam QB2 volt végig és olyan dolgokra lehet képes, mint kevesen. Nyilván kelleni fog köré egy jó rendszer meg személyzet, de pontosságával, karerejével, improvizálásával engem levett a lábamról. Stílusra (!) van benne egy kis Mahomes, így mindenképp élvezet lesz nézni a játékát, én nagyon várom már a Jets-meccseket, már jegyet is váltottam a bandwagonra.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!