Connect with us

Hír

Rövidhírek: Megfogyatkozott a Giants támadófala és a Lions CB-sora

Összeszedtünk pár kisebb hírt az utóbbi egy-két napból. 

A Giants két támadófalemberét is sérültlistára tette: a center Nick Gatesnek a lába tört el, a guard Shane Lemieux-nek pedig a térdét kellett műteni, így mindketten kihagyják a szezon hátralevőt részét. Mindketten kezdők voltak az első meccsen, most Billy Price és Ben Bredeson veheti át a helyüket a nem túl erős OL-ben.

A Lions IR-re tette a harmadik körös újonc cornerback Ifeatu Melifonwut és a gyakorlócsapatból felhozta a helyére Daryl Worley-t. Mivel korábban Jeff Okudah is sérültlistára került, így nagyon foghíjas lett a Lions CB-sora, Amani Oruwariye és Worley mellett két draftolatlan újonc, AJ Parker és Jerry Jacobs van csak a rosteren.

A Dolphins kicsit módosít a támadófalán és beteszi a kezdőbe a második körös újonc Liam Eichenberget, méghozzá bal guard posztra Solomon Kindley helyére.

A Jaguars sérültlistára tette a tight end James O’Shaughnessyt. A csapat emellett leigazolta a Raiderstől kivágott cornerback Nevin Lawsont.

A Panthers IR-re tette a támadófalember Pat Elfleint, ellenben a cornerback AJ Bouye visszatérhet eltiltásából. Elfleinnek nem hosszú távú a sérülése, de így minimum 3 hetet ki kell hagynia.

A Packers kivágta a 2019-es harmadik körös tight endjét, Jace Sternbergert, akire aztán a Seahawks csapott le és igazolta le a gyakorlócsapatába.

A linebacker BJ Goodson múlt héten írt alá a Jetshez, majd 9 snapet játszott a speciális egységben a Patriots ellen. Ennyi pedig elég is volt neki, inkább szögre akasztotta a sisakját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!