Connect with us

Hír

Antonio Brown koronavírusos, és Keanu Neal is Covid-IR-re került

A Buccaneers a hétvégi Rams elleni rangadó előtt elvesztette egyik kezdő elkapóját, ugyanis Antonio Brown pozitív koronavírus tesztet produkált – írja a PFT. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy Covid-IR-re került és hogy a Buccaneersnél 100 százalékos az átoltottság. Még van egy kis esély arra, hogy ott lehet a pályán vasárnap, ehhez 24 óra különbséggel két negatív tesztet kell produkálnia, de a legtöbb esetben ennyi idő alatt erre nem kerül sor.

Brown az első fordulóban a Cowboys ellen parádézott 121 yarddal és egy touchdownnal, ellenben a Falcons elleni második meccsen csak 17 yard jött neki össze. A Buccaneersnek persze annyira nem kell aggódnia, hiszen Mike Evans, Chris Godwin, Scotty Miller és Tyler Johnson bőven jó elkapósort alkotnak (és akkor Rob Gronkowskit nem is említettük), de persze nem ártott volna AB sem a pályán.


A Cowboysnál Keanu Neal került Covid-IR-re. A linebacker nem produkált pozitív tesztet, de mivel nincs beoltva és közeli kontaktnak számít, így legalább öt napot távol kell töltenie a csapattól – írja Todd Archer. Ezt szerdán jelentette be a csapat, és ha jól számolunk, akkor az Eagles elleni hétfő esti rangadó onnantól számítva hat nap múlva lesz, tehát elképzelhető, hogy pályára fog tudni lépni (amennyiben végig negatív tesztet produkál). A Cowboysnál nem ez az első Covid-eset idén, hiszen a szezonnyitón Zack Martin, Brandon Knight és Noah Brown, a második körben pedig Randy Gregory nem tudott pályára lépni emiatt.

A Cowboys nagyon mély volt a szezon kezdetén LB poszton, azonban most Parsons sem eredeti posztján, hanem edge rusherként szerepel Demarcus Lawrence sérülése miatt. Így ha Neal nem játszhat, akkor ismét Jaylon Smith és Leighton Vander Esch lehet a két kezdő LB, harmadiknak pedig a negyedik körös újonc Jabril Cox állhat be.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!