Connect with us

Hír

Irány Amerika! – Napsütötte Los Angeles, Mahomes vs. Herbert és Wilson vs. Stafford

Az Egyesült Államok megnyitja kapuit, úgyhogy ki lehet utazni várost nézni és meccset nézni! A Jet Travel idén is szervez túrát az USA-ba, egy NFL-rajongónak pedig ez az út mindent lepipál!

Az egy dolog, hogy télből a nyárba csöppenünk és megnézhetjük Los Angelest, de két NFL-mérkőzés is a program részét képezi a hipermodern SoFi Stadiumban, ami az idei Super Bowl helyszíne is egyébként. Ráadásul a két meccs sem kispályás: két csoportrangadóból előbb csütörtök este Patrick Mahomes és a Chiefs látogat Justin Herberthöz és a Chargershöz, majd vasárnap Russell Wilson és a Seahawks mérkőzik meg Matthew Stafforddal, Aaron Donalddal, Jalen Ramsey-vel és a Ramsszel. Ennél jobb duplázást nehéz lenne elképzelni!

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

A California Dreamin’ nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

**Szponzorált tartalom**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!