Connect with us

Hír

Tom Brady: Ha akarnék, 55 éves koromig is játszhatnék

Tom Brady nem evilági: 44 évesen, amikor egy tisztességes, régóta nyugdíjazott irányító reggelente nagyokat nyögve, fájó mindennel kel fel az ágyból, addig ő épp karrierje legjobbját nyújtva árazza be a ligát. Már 2064 yardnál és 17 TD-nél tart, jó eséllyel a forduló után is vezetni fogja az NFL-t passzolt yardokban, de hatpontosokban is ott lesz a top 3 környékén. Ezt látva elhisszük, hogy addig fog játszani, amíg csak akar.

“Komolyan úgy hiszem, hogy addig lehetek itt, ameddig csak akarok. Szó szerint képes lennék 50-55 éves koromig is játszani, ha akarnék. Persze nem hiszem, hogy fogok is. Ugyan a testem nem akadályozna meg ebben, de egy idő után már annyira hiányozna a családom, hogy nem érné meg folytatni”

– mondta az irányító Hannah Stormnak (via Rick Strout).

Röviden: aki szeretné, hogy Brady hagyja abba, az nagyon gyorsan kezdje el győzködni Gisele Bündchent, hogy a férjének otthon van a helye, focira pedig még gondolnia sem szabad a házasságuk érdekében. Különben nem lesz megállás, a QB ugyanis nem hazudott a testéről: jelenleg ő rendelkezik a leghosszabb (64,5 yard a levegőben) és a leggyorsabb (99 km/h) sikeres passzal (via Andre Weingarten), illetve az egyik megiramodásánál 26,32 km/h-s csúcssebességet mértek, ami saját mércéjével a legjobb, mióta létezik a NextGenStats.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!