Connect with us

Hír

Nagy az érdeklődés az Eagles tight endjei iránt

Az Eagles 2-3-mal kezdte a szezont, az NFC-ben pedig van öt csapat, ami egyértelműen magasabb szintet képvisel, míg másik három jelenleg jobb mérleggel rendelkezik (és akkor a szintén 2-3-as 49erst és a Seahawkst nem is említettük). A rájátszásra tehát nincs túl sok esély, és ilyenkor a hasonló helyzetben lévő gárdák hajlamosak megválni az értékeiktől. Erre alapozva több csapat is megkereste az Eaglest Jay Glazer információ szerint, hátha mozdítható Dallas Goedert vagy Zach Ertz.

A két játékos közül alighanem inkább Ertztől válna meg a csapat – novemberben már 31 éves lesz, a szerződése a szezon végén lejár, így csak most lehet értékké tenni. Ráadásul az Eagles már nyáron is megpróbálta elcserélni, csak akkor nem kapott érte megfelelő ellenértéket. A veterán támadó értéke reálisan egy 5-6. kör körül mozoghat, egy cserével pedig 6,2 millió dollárt spórolna a gárda.

Ami Goedertet illeti: a 26 éves tight end szerződése szintén lejár a szezon végén, de mivel átlag feletti játékos, így a csapatépítés szempontjából nem lenne butaság megtartani. Ezzel együtt érte akár egy harmadik kör sem lenne túlzás, és elképzelhető, hogy elcsábul az Eagles.

Így vagy úgy, Glazer szerint nagyon meglepő lenne, ha legalább az egyik tight endjét nem cserélné el a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!