Connect with us

Hír

Whitney Mercilus a Packersbe igazol

A Texans a héten küldte el Whitney Mercilust, de a defensive end nem marad sokáig csapat nélkül. Aaron Wilson információi szerint a védő meggyőzte a Packers vezetőségét és hamarosan alá is ír a Green Bayhez.

Mercilus 2012-ben első körös játékos volt, de ennek a nívónak nem tudott megfelelni. Egész eddigi karrierjét a Texansban töltötte és 142 meccsen lépett pályára, ezeken 57 sacket szerzett, ami a második legtöbb a franchise nem oly’ hosszú történetében (lejátszott meccsekben pedig a harmadik). 2015-2016-ban volt két nagyon jó éve 19,5 sackkel és 140 nyomásgyakorlással, azóta viszont összesen nem szerzett ennyit egyikből sem, idén hat meccs után 12 tackle és három sack került a neve mellé.

A Packersnek szüksége is van az erősítésre. Za’Darius Smith IR-en van egy hátműtét után, de hasonlóan járt Chauncey Rivers is, miközben Preston Smith mindössze nyolc snapet játszott egy hasizomsérülés miatt az előző fordulóban. A csapat két legjobbja jelenleg Rashan Gary és Jonathan Garvin, vagyis nemcsak a mélységgel, de a minőséggel is vannak problémák, legalábbis az elérhető játékosok közt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!