Connect with us

Hír

BREAKING: Von Millert a Ramsbe cserélte a Broncos!

Holnap estig cserélhetnek egymással a csapatok, a Broncos és a Rams pedig le is dobott egy bombát. A klublegenda Von Millert ugyanis elcserélte a denveri csapat Los Angelesbe, méghozzá egy 2022-es második- és egy 2022-es harmadik körös pickért cserébe – írja Mike Klis.

Segítette az üzletet és a magas ellenértéket, hogy a Broncos bevállalt Miller maradék $9,7 milliós fizetéséből $9 milliót, így a Ramsnek csak a minimumot kell állnia a szezon hátralevő részében.

Miller még mindig minőségi játékos, habár már nem az az elit passzsiettető, aki karrierje nagy részében volt. A Ramsnek szüksége volt szélső siettetőre, és Miller is jól járhat azzal, hogy Aaron Donald sok figyelmet elvesz a támadófalemberektől. A Broncos pedig jó eséllyel megvált volna Millertől év végén, így még most értékké tette legendás játékosát.

A Rams egyébként annyira all-in nyomja, hogy a jövő évi draftra nem nagyon kell készülniük, hiszen jelen állás szerint csak egy harmadik körös kompenzációs pickkel, egy ötödik körös-, illetve két hetedik körös cetlivel rendelkeznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!