Connect with us

Hír

BREAKING: Derrick Henryt műteni kell, a rájátszásra visszatérhet

Derrick Henry a Colts elleni csoportrangadó elején szenvedett lábfejsérülést, azonban visszatért a pályára és végigjátszotta a meccset. Azt hihettük tehát, hogy nincs komolyabb baja, most viszont Adam Schefter arról számolt be, hogy a Titans elit futójának véget érhet a szezonja emiatt. Ma megy MRI-re Henry, ami jó eséllyel megerősíti majd, hogy eltört az egyik lábközép csontja – ha mégsem, arról természetesen külön beszámolunk majd.

A Titans idei 230 running backek általi futókísérletéből 219-et vállalt magára Henry, ebből 937 yardot és 10 TD-t szerzett – 353 yarddal többje van, mint bárki másnak a ligában. Nagy az előnye, de ezzel a sérüléssel az utóbbi két év futókirálya minden bizonnyal nem tudja megvédeni címét. Henry eddig nagyon is strapabíró volt, karrierje során mindössze egy meccset hagyott ki.

Mögötte Jeremy McNichols (56 labdacipelés a karrierjében), Dontrell Hilliard (22) és Mekhi Sargent (2) van a csapat keretében, illetve gyakorlócsapatában. Minden bizonnyal a piacról vagy csere útján érkezni fog egy running back a Titanshez.

UPDATE: Mike Vrabel arról számolt be, hogy a kiváló futó holnap átesik a műtéten, ami 6-10 hetes kihagyást von maga után. 6 hét a legoptimistább becslés, Ian Rapoport szerint a csapatnál 8 hetes pihenőben reménykednek, amivel a rájátszásra visszatérhetne, ha a Titansnek sikerül bejutnia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!