Connect with us

Hír

Rövidhírek: Trubisky koronavírusos, egyeseket aktiváltak, másokat sérültlistára helyeztek

Rövidhíreink következnek. 

A Bills csereirányítója, Mitch Trubisky Covid-IR-re került, ugyanis pozitív koronavírus tesztet produkált. A szintén irányító Jake Fromm is ezen a listán van egyébként, így a Bills felhozta a gyakorlócsapatból Davis Webbet, hogy ő legyen Josh Allen cseréje a mai Jaguars elleni találkozón. Tudtunkkal Josh Allen egyébként nincs beoltva, így kisebb csoda, hogy neki közeli kontaktként nem kell kihagynia a mai találkozót.


A Cowboysnál IR-re került a tight end Blake Jarwin, így minimum három meccset ki kell hagynia a csípősérülése miatt. Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy Michael Gallupot nem aktiválták a sérültlistáról, így az elkapó még nem térhet vissza vádlisérüléséből.


A Packers hivatalosan is felhozta a gyakorlócsapatból Blake Bortlest a mai Chiefs elleni mérkőzésre, emellett aktiválta IR-ről az elkapó Marquez Valdes-Scantlinget, aki a harmadik forduló óta harcképtelen.


A Browns IR-re tette a tavalyi All-Pro jobb oldali tackle Jack Conklint, akinek így a maival együtt legalább három hetet ki kell hagynia a térdsérülése miatt, amivel már az előző két meccsen sem tudott pályára lépni. A helyét Blake Hance veszi át.


A Cardinals hivatalosan is IR-re tette JJ Wattot, emellett egy másik védőfalember, Rashard Lawrence is oda került. Jó hír azonban, hogy a csapat aktiválta az elit center Rodney Hudsont, aki így visszatérhet.


Az Eagles a tight end Tyree Jacksont, a Rams pedig a cornerback Darious Williamst aktiválta sérültlistáról, míg a Texans IR-re tette a linebacker Christian Kirksey-t.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!