Connect with us

Hír

Megvannak december hónap legjobb játékosai is

A megszokottnál kicsit hamarabb osztotta ki az NFL a hónap játékosai címeket, hiszen másodikán már január mérkőzéseit játsszák le. 

AFC

Az AFC-ben december hónap legjobb támadója a Chiefs irányítója, Patrick Mahomes lett, aki passzainak 68,5%-át emberhez juttatta 1110 yardért, 8 TD-ért és két interceptionért, ami egy 108,8-as passer ratinget eredményezett, a Kansas City pedig 35 pontot átlagolt ez idő alatt. Védőoldalon a Dolphins linebackerét, Jerome Bakert díjazták, aki 16 tackle-t, 3,5 sacket, 2 negatív yardos szerelést és 2 QB hitet jegyzett a Miami veretlen hónapjában. A speciális egységben a Bengals rúgója, Evan McPherson kapott elismerést, miután 9/11 mezőnygólt és 8/9 extra pontot értékesített decemberben.

NFC

Az NFC-ben december hónap legjobb támadója a Packers irányítója, Aaron Rodgers lett, aki 102 passzából 76-ot emberhez juttatott (74,5%) 811 yardért és 10 TD-ért interception nélkül, miközben a Packers 3-0-val zárta a hónapot. Védőoldalon a Rams falemberét, Aaron Donaldot díjazták, aki hat sacket, két kierőszakolt fumble-t, két negatív yardot szerelést és 2 QB hitet jegyzett a Rams 4-0-s menetelésében. A speciális egységben a Falcons puntere, Thomas Morstead kapott elismerést, miután 11 puntja 49 yardot átlagolt és hat is a 20 yardoson belül landolt.

Újoncok

A hónap legjobb támadó újonca a Lions elkapója, Amon-Ra St. Brown lett, aki 35 elkapást, 340 yardot és 3 TD-t szerzett decemberben, amikor a Lions 2-2-es mérleget ért el. A védőknél a Cowboys játékosa, Micah Parsons zsinórban másodszor lett díjazott, miután 12 tackle-t, 4 sacket, 2 QB hitet és egy kierőszakolt fumble-t jegyzett a Cowboys veretlen hónapjában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!