Connect with us

Hír

A Bills első TD-jénél Josh Allen csak ki akarta dobni a labdát a pályáról

A Bills a történelem legdurvább verését mérte a Patriotsra, ugyanis olyan még soha nem fordult elő akár az alapszakaszban, akár a rájátszásban, hogy egy csapat minden támadása vagy TD-vel vagy térdeléssel érjen végett. Az igazsághoz ugyanakkor az is hozzátartozik, hogy a csapat első TD-je kvázi a véletlennek volt köszönhető.

@fuzovelkifele Knox máshogy gondolta 😂 #fyp #bills #patriots #joshallen #fyp #amerikaifoci #fűzővelkifelé #americanfootball #nfl #wow #foryou #td #playoff #wildcard ♬ оригінальний звук – Тік Токер Генадий

“Én csak ki akartam dobni a labdát a pályáról. Dawson egy hihetetlen nagy játok csinált, de engem megütöttek, a földön voltam, fogalmam sem volt, mi történt. Úgyhogy felálltam és elkezdtem visszamenni a huddle-be. Körülöttem meg mindenki ünnepelt, ötletem sem volt, hogy miről van szó”

– emlékezett vissza Josh Allen.

A Bills irányítója a meccset 84 százalékos pontossággal, 308 yarddal, öt TD-vel, nulla turnovert érő passzal és 157,6-os passer ratinggel zárta. A valaha volt egyik legjobb teljesítményt nyújtotta a rájátszásban, ráadásul minden idők legjobb főedzőjének védelme ellen.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!