Connect with us

Hír

A Browns Baker Mayfielddel tervez 2022-re

Azok után, hogy Baker Mayfield kikérte magának, hogy távozni szeretne Clevelendből, több forrás is arról számolt be, hogy a Browns a korábbi 1/1-essel tervez 2022-ben. Ezt persze nem szabad készpénznek tekinteni, de az anyagiakat és a lehetőségeket figyelembe véve ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek.

Mayfield 2018-ban 1/1-es volt. Az első két szezonja alatt ígéretesnek tűnt, majd 2020-ben bőven átlag feletti játékot nyújtva, 3563 yardot, 26 TD-t és nyolc INT-t passzolva rájátszásba jutott a Brownsszal. Emiatt tavaly leginkább arról szóltak a riportok, hogy mikor és milyen összegért fog hosszabbítani a fiatal irányító, az idei idény után viszont 180 fokos fordulatot vett a narratíva.

A QB válla egy szerelési kísérlet miatt súlyosan megsérült, ami kiegészítve a rossz döntéshozatalaival azt eredményezte, hogy míg a szezon első nyolc meccsén nyolc TD-t és három INT-t passzolt átlag 239 yard és 67,9 százalékos pontosság mellett, addig az utolsó hat meccsén kilenc TD mellé 10 INT társult, a yardátlaga 198-ra, a pontossága pedig 53,6 százalékra csökkent.

A számok és a mutatott játék alapján nem feltétlenül kellene ragaszkodni Mayfieldhez, de mivel az ötödik éves opciója miatt 18 millió dollárt fog garantáltan megkeresni 2022-ben, így túl sok lehetősége nincs egyik félnek sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!