Connect with us

Hír

Bill O’Brien vagy Jay Gruden lehet a Panthers új támadókoordinátora

Úgy néz ki, hogy Matt Rhule marad a Panthers főedzője, és mivel Joe Bradyt bűnbakként még a szezon közben menesztette, így szüksége van egy új támadókoordinátorra. Adam Schefter információ szerint a két top jelölt a korábbi Texans főedző Bill O’Brien és a korábbi Washington HC Jay Gruden. Mellettük Sean McVay támadókoordinátoráról, Kevin O’Connellről is pletykálnak. Állítólag Rhule-nak egy sztárkoordinátort kell leakasztania, ha meg akarja tartani az állását.

Jay Gruden korábban a Bengals támadókoordinátora volt 2011 és 2013 között és nem végzett rossz munkát. Ellenben a Washington főedzőjeként csúnyán megbukott (szakemberként és emberként is), illetve 2020-ban a Jaguars támadókoordinátoraként sem mutatott sok mindent. Ami Bill O’Brient illeti: az Alabama jelenleg támadókoordinátora ugyanebben a szerepkörben remekelt a Patriotsban, illetve Houstonban is jól teljesített edzőként, ő sokkal inkább GM-ként bukott meg, mint szakemberként.

Szakmailag O’Brien tűnne a jobb megoldásnak, bár az kérdés, hogy mennyire akar akár ő, akár más komolyabb ambíciókkal rendelkező jelölt Sam Darnolddal együtt dolgozni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!