Connect with us

Hír

Derrick Henry ma újra edzésbe áll!

Derrick Henry tegnap lett 28 éves, szülinapjára pedig azt kapta ajándékba, hogy (egy nappal később, tehát ma) újra edzésbe állhat – írja Dianna Russini. Ez azt jelenti, hogy a Titans aktiválja a 21 napos edzési periódust, amíg hivatalosan is fel kell hozniuk az aktív keretbe.

Nagyon jó hír ez a Titansnek, hiszen ugyan D’Onta Foreman három meccsen is átlépte a 100 yardos határt, de Henry mégiscsak egy másik állatfaj és nagy lökést adhat a csapatnak a rájátszásban. A Tennessee ráadásul ki tudja segíteni futóját azzal, hogy most vasárnap megveri a Texanst, ebben az esetben ugyanis nem kell pályára lépniük a wild card körben és plusz egy hét áll majd Henry rendelkezésére ahhoz, hogy visszatérjen a szörnyeteg formájához.

Henry az első 8 fordulóban 937 futott yardot szerzett, vezette a ligát a kategóriában, és még mindig a hatodik helyen áll. A Titans 5-3-as mérleget hozott le nélküle, de játékminőségben nagy volt a különbség a támadók oldalán, így ha a rájátszásban is menetelni akarnak, akkor mindenképp szükségük lesz a kiváló futóra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!