Connect with us

Minden ami NFL

Brady klasszikusok – A 12-es tizenkét legemlékezetesebb meccse

Emlékezetes rájátszás-párharcok, megismételhetetlen Super Bowlok, drámai alapszakaszmecsek – Tom Brady 22 éves karrierje tele van legendásabbnál legendásabb találkozókkal. A 12-es tiszteletére most összegyűjtöttük a G.O.A.T. 12 legemlékezetesebb meccsét.

12. Visszatérés Foxborough-ba – Buccaneers @ Patriots 19-17 (2021. október 4.)

A 2021-es szezon menetrendjének elkészítése után már tudni lehetett, melyik lesz az alapszakasz legjobban várt mérkőzése. Belichick Brady ellen, mindezt azután, hogy Brady már bizonyította, tud sikeres lenni korábbi mestere nélkül is.

Tipikus októberi meccs Foxborough-ból: szakadó eső és szél. Brady tökéletesen ismeri ezeket a körülményeket, igazi hazai pálya ez neki, de életében először (és utoljára) ellenfélként lépett pályára a Gillette-ben, majd egy fordulatos mérkőzésen 19-17-es győzelmet aratott, ezzel immár mind a 32 NFL csapatot legyőzve.

Brady nem játszott kifejezetten jól, de ezen a meccsen nem a játék képe és a statisztikák számítottak. Mindenkit az érdekelt, hogy hogyan fogadja a közönség a korábbi hősét, illetve lesz-e Brady-Belichick összeborulás a pályán vagy az öltöző folyosón. A standing ovationt többször is megkapta a legendás 12-es, korábbi mestere viszont csak nagyon hűvösen gratulált neki a mérkőzés végén, amiért többen kritizálták is. Vitán felül emlékezetes volt a találkozó, de ennél azért kicsit többre számítottunk.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!