Connect with us

Hír

Josh McDaniels elcsábította a Giants védőkoordinátorát

A Giantsnél és a Raidersnél is új főedző veszi át az irányítást idén, és Josh McDanielsnek sikerült elcsábítania Vegasba a New York-iak eddigi védőkoordinátorát, a főedzői posztokért is interjúzó Patrick Grahamet – írja Tom Pelissero.

Miután Graham nem kapott HC kinevezést, a várakozás az volt, hogy a Giantsnél fog maradni eredeti pozíciójában, ugyanis a hírek szerint Brian Daboll szerette volna megtartani. Jó döntés is lett volna, ugyanis Graham kiváló munkát végzett a védelemmel az utóbbi két évben, nem véletlen volt több helyen is interjún. Azonban a New York-i főedző-keresés közben bizonytalanná vált a helye, így engedélyt kapott akár védőkoordinátori állások megpályázására is, és mivel volt is ilyenen a Steelersnél, így Daboll kinevezése után sem lehetett megakadályozni, hogy máshová mehessen, ha akar.

És a jelek szerint akart, így pedig az utóbbi négy évben a harmadik állomásán lesz védőkoordinátor (2019-ben a Dolphinsnál töltötte be ezt a posztot). Grahamnek egyébként van közös múltja McDanielsszel, hiszen ő is dolgozott a Patriotsnál 2009 és 2015 közt, így négy évig voltak ugyanannak a stábnak a tagjai. Nagy fogás ő most a Raidersnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!