Connect with us

Hír

Rengeteg sztár hiányzik az OTA-król azért, mert új szerződést akar

Pár napja írtunk arról, hogy Aaron Donald, Kyler Murray és Deebo Samuel sem vesz részt a csapata OTA-in, mert új szerződést akar, de nem csak az NFC Westben elégedetlenkednek a sztárok.

A Commandersnél két játékos is egy új szerződés miatt holdoutol (mivel ezek az edzések még önkéntesek, így ennek nincsenek következményei). Az egyikük az elit elkapó Terry McLaurin (46 meccsen 222 elkapás, 3090 yard és 16 TD), aki nagyon szeretne már top fizetést, de a Washington nem sieti el a hosszabbítást – emiatt a támadó április 18-a óta nem vett részt egyetlen edzésen sem. A másik nagy nevű sztrájkoló a defensive tackle Daron Payne– a korábbi első körös ott van a csapattal, de nem vesz részt a csapatgyakorlatokon, amíg nem kap új szerződést. Ugyanakkor McLaurinnal ellentétben  Payne hiába erőlködik, a riportok szerint a Commanders nem tervez hosszabbítani vele, amit az is megerősíteni látszik, hogy idén a második körben érkezett a DT Phidarian Mathis.


A Colts kiváló slot cornere, Kenny Moore is elégedetlen a helyzetével. A védő 2019-ben kötött egy 4 éves szerződést, a következő két évben csak 13 millió dollárt keresne összesen, amiből ráadásul egy cent sem garantált. A piacon évi 10+ milliót simán kapna, pláne a tavalyi Pro Bowlt erő szezonja után (102 tackle, 4 INT, 1-1 sack és kiharcolt fumble).


A Bills elit safety-duójának az egyik tagja, Jordan Poyer sincs ott a csapat OTA-in. A védő 2017-ben írt alá a Billshez és 2020-ban is kapott egy két éves hosszabbítást, amiből már csak egy év maradt hátra. Poyer idén mindennel együtt 7,2 millió dollárt kereshetne, és ugyan már 31 éves, de rövid távon 12-13 millió sem lenne túlzás számára a piacon.


Lamar Jackson sem jelent meg a Ravens edzésein, bár az nem evidens, hogy ennek köze van a potenciális szerződéséhez – a főedző John Harbaugh az ezt firtató kérdésekre annyit reagált, hogy “kérdezzétek meg Lamart”. Az irányító idén az 5. éves opciójával játszik, vagyis jövőre szabadügynök lehet (amire ne fogadjon senki, mert egy franchise taget minimum kap). Állítólag eddig inkább ő nem sietett az új szerződésével, így érdekes a távol maradása.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!