Connect with us

Hír

Allen Lazard és Jakobi Meyers is aláírta tenderét

Két, csapatának nagyon is hasznos elkapó írta alá az RFA tenderét a tegnapi nap folyamán: a Packersnél Allen Lazard, a Patriotsnál pedig Jakobi Meyers. Kicentizték mindketten, ugyanis a holnapi határidő előtt meg kellett ezt tenniük, hiszen ha nem történik meg, akkor a csapatuk csökkenthette volna a fizetésüket $3,986 millióról mindössze a tavalyi keresetük 110 százalékára, azaz $935 ezerre (jó eséllyel nem tették volna meg, de jobb a biztosra menni).

Meyers három év alatt 1954 yardot és 2 TD-t szállított a Patriots konyhájára, ebből 866 yardot és mindkét touchdownt tavaly, amikor csapata legjobb elkapója volt. Most DeVante Parker érkezésével eggyel telítettebb lett a WR-sor New Englandben, ebből kellene továbbra is kitűnnie Meyersnek.

Lazard 4 évet töltött már a ligában, de 2018-ban mindössze egy snapje volt (abból egy 7 yardos elkapás született), így ezt ki is húzhatjuk – nem is lett abszolvált a szezonja, ezért lett idén RFA. Az utóbbi három szezonban rájátszással együtt 1441 yard és 14 TD került a neve mellé. Idén lesz lehetősége még többet bizonyítani, hiszen Davante Adams távozásával teljesen nyitott az elkapók erősorrendje.

Mindkét játékos jövőre korlátlan szabadügynök lesz, hacsak meg nem állapodnak addig egy hosszabbításban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!