Connect with us

Hír

JuJu Smith-Schuster egyszer még visszatérne Pittsburghbe

JuJu Smith-Schuster még csak pár hónapja hagyta el a Steelerst, de már most arról beszél, hogy egyszer még talán visszatérne oda, ahol draftolták. Az elkapó a hétvégén Pittsburghben tartott jótékonysági rendezvényt egy állatmentő alapítvány számára, ahol erről beszélt a CBS Pittsburghnek.

“El tudom képzelni magam újra itt. A mai nap is megmutatja, hogy vannak még rajongóim itt, akik támogatnak.”

JuJu 2017-ben második körös játékos volt és öt évet húzott le a Steelersnél, összesen 3855 yard és 26 TD került a neve mellé, egyszer átlépte az 1000 yardos határt is – akkor Pro Bowler is lett. A receiver elmondta azt is, hogy amikor aláírt a Chiefshez, akkor nagyon gyorsan kellett költözni, el sem tudott köszönni a várostól, a rajongóitól, ezért is volt fontos a hétvégi esemény.

A 25 éves játékosnak fontos szerepe lesz Kansas Cityben, ugyanis többedmagával kellene betöltenie a Tyreek Hill távozásával keletkezett űrt. Azonban csak egy évre szól a szerződése, így jövőre újra szabadügynök lesz, tehát újra választhat a kérők ajánlatai közül. Talán visszatér Pittsburghbe? Vagy erre majd később kerül sor a karrierje vége felé?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!