Connect with us

Hír

Matt Patricia az esélyes a Patriots támadókoordinátori posztjára

Továbbra sem tudni biztosan, ki fogja a támadósor játékait hívni a Patriotsnál, ami így a nyárra kanyarodva meglehetősen szokatlan. A három fő esélyes a korábbi riportok alapján Bill Belichick, Joe Judge és Matt Patricia volt, a TheAthletic viszont most azt írja, hogy az utóbbi irányába tendál a helyzet.

Matt Patricia védőkoordinátorként szerzett magának hírnevet és a Lions is emiatt nevezte ki főedzőnek. Van ugyan tapasztalata az offense-zel, de csak alacsonyabb szinten: a Syracuse-nál 2001 és 2003 között segédedzőként a támadókkal foglalkozott, majd 2004-ben a Patriotsnál is offensive assistant volt, illetve 2005-ben egy évig dolgozott asszisztens edzőként a támadófallal.

Ez nem valami sok, de még mindig jobb, mint amit Judge vagy Belichick tud felmutatni. Előbbi világéletében a speciális egységgel foglalkozott, mindössze 2019-ben dolgozott a támadókkal, amikor az ST koordinátor poszt mellett az elkapókat is ő edzette, utóbbi pedig mindössze egy évig dolgozott az offense-zel, amikor 1977-ben (!) a Lions elkapóinak edzője volt. Persze ettől még nehéz hinni ebben a projektben és meglehetősen furcsa a Patriots hozzáállása a dologhoz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!