Connect with us

Hír

A 49ers még nem kereste Nick Bosát egy új szerződés miatt

Nick Bosa üstökösként robbant be az NFL-be, és mivel idén már a negyedik évét kezdi a profik között, így jogosult lett egy új szerződésre. A 49ers ugyanakkor nem sieti el a dolgot, a csapat konkrétan még el sem kezdte a tárgyalásokat a védővel, árulta el a főedző Kyle Shanahan.

A 49ers nincs könnyű helyzetben, ugyanis Bosa mellett Deebo Samuellel is hosszabbítani kellene, ráadásul utóbbi jelenleg prioritást élvez: míg a védő szerződése az ötödik éves opciójának köszönhetően csak a 2023-as idény végén jár le, az elkapóé már jövőre. Pozitív jelnek tűnik ugyanakkor, hogy ugyan az önkéntes edzéseket kihagyták, de Bosa mellett Samuel is megjelent a kötelező minitáborban, vagyis egyikük sem érzi úgy, hogy a pénzügyi (és egyéb) céljai elérése érdekében komolyabban holdoutolnia kell.

Visszatérve Bosára: a 24 éves védő a 2020-as idényt ugyan kihagyta sérülés miatt, de a két egészséges idényében összesen 160 nyomást és 26 sacket jegyzett az alapszakaszban a PFF adatai alapján. A piaci értéke simán elérheti a 30 millió dollárt, így nem csoda, hogy mindössze három év után aktuális lett a hosszabbítás kérdése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!