Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – NFC South

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Érthető? Akkor vágjunk is bele, és jöjjön az NFC South.

Fun fact: a tavalyi NFC South álomcsapattal csak 21 helyen van egyezőség az 53-ból.

Irányítók (2) – $12.918.953

  • Tom Brady, Buccaneers (vet.) – $11.896.000
  • Desmond Ridder, Falcons (2021/3.) – $1.022.953

Az AFC Westnél azt írtam, hogy Justin Herbert egyértelműen a legjobb ár/érték arányú QB a ligában jelenleg. Nos, idei cap hitet nézve Tom Brady is ott van mellette nagyon szorosan, hiszen top5-ös teljesítménye mellé mindössze szűk $12 milliót foglal a sapkából. Egész ligát tekintve is legfeljebb 1-2 embert választottam volna inkább irányítómnak egy ilyen játékban, ebben a csoportban meg aztán tényleg fényévnyire volt a következő opció (Jameis Winston, aki végül a keretszűkítés áldozata lett). Cserének az idei harmadik körös Desmond Riddert választottam, akit én ennél egyértelműen jobb prospectnek gondoltam és szerintem nagyon sokáig helye lesz a ligában. És hát rendkívül olcsó, ami fontos volt, mert ebben a csoportban elég sok a viszonylag magas cap hittel rendelkező sztárjátékos.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!