Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team ’22 – AFC West

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megpróbálkozunk azzal, hogy minden divízióra összerakunk egy álomcsapatot a lehető legvalóságosabban. Azaz egyrészt 53 fős a keret, másrészt számít a fizetési plafon, tehát be kell férnünk a 208,2 millió dolláros sapkába (az idei cap hitek számítanak), illetve harmadrészt a draftra is figyelni kell, azaz az utóbbi négy évből minden egyes körből kell egy-egy játékost (tehát összesen 28-at) választanunk azok közül, akiket a divízióba drafoltak (és még mindig az eredeti csapatuknál vannak).

Érthető? Akkor vágjunk is bele, és kezdjük a liga halálcsoportjával!

Fun fact: a tavalyi AFC West álomcsapattal csak 19 helyen van egyezés az 53-ból.

Irányítók (2) – $26.623.751

  • Justin Herbert, Chargers (2020/1.) – $7.248.751
  • Derek Carr, Raiders (vet.) – $19.375.000

Az első név, akit beírtam az egész excelbe, az Justin Herbert volt. Ár/érték arányban egyértelműen a legjobb irányító a ligában, a csoportban meg aztán végképp. Nálam már most top3-as QB, de még azoknál is stabilan a top6-ban kell szerepelnie, akik nem rajonganak annyira a játékáért, mint én. Ehhez képest újonc szerződésének hála csak bő $7 milliót foglal el a sapkából, így egyértelmű döntés volt a közel 36 milliós Mahomes helyett.

A kezdő QB az első volt, amit beírtam az excelbe, a csere QB pedig gyakorlatilag az utolsó, hiszen itt úgy gondolkodtam, hogy feltöltöm a keretet a lehető legjobban, aztán meglátom, mennyi pénzem marad a QB2 pozícióra. Közel voltam ahhoz, hogy még egy sztárvédőt beszuszakoljak, de pár millió még hiányzott. Így viszont befért Carr, akivel nem kell azonnal a kukába dobni a szezont, ha Herbert megsérül, ugyanis ilyen kerettel, mint amilyenem lesz, Carr is elég jól elkaristolhat.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!