Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – NFC South

Folytatjuk azt a sorozatunkat, ahol a szintet lépő játékosokat keressük és jöjjön egy olyan csoport, aminek a fele hosszú távra, fele pedig win now-ra rendezkedett be.

Atlanta Falcons

Ki lehet breakout játékos?

Az Atlanta tavalyi szenvedésének közepette könnyen átnézünk azokon a játékosokon is, akik valójában fejlődtek, csak magukban nem voltak elegek egy jó szezonhoz. A támadófal például egész évben szenvedett és kimondottan senkit sem lehet szinte kiemelni. Ellenben például a másodéves center Matt Hennessy valójában egy rohamos fejlődés közepén van, amit ha folytat, akkor könnyen a megbízható kezdők között fogjuk őt találni.

Amíg első évében még minden 20. snapen nyomást engedett és épp ezért a szezon egy pontján le is kellet cserélni, addig a második szezonjában már csak minden 35. snapen engedett nyomást és összesen egész évben három sacket. Amit viszont még ennél is jobban ki kell emelni, hogy a futásblokkolása már most NFL kezdő szint, kifejezetten jól takarít és ritkán teszik odébb. Amennyiben a harmadik évére még egy kicsit rá tud kapcsolni a passzblokkolás terén, úgy az igen gyatra centerfelhozatalból a liga elejéhez is tartozhat nagyon rövid időn belül, ez pedig hatalmas fejlődés lehet ahhoz képest, hogy első éve után sokan már temették.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!