Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players 2022 – NFC East

Feltörekvő csillagokat kereső sorozatunkban ezúttal az NFC East csapatai jönnek. Tavaly úgy fogalmaztam meg a bevezetőt, hogy mivel a divízió nem tartozik a liga krémjéhez, így nem nehéz javulásban és a belső fejlődésben bízni, ami idénre sem változott sokat.

Dallas Cowboys

Ki lehet breakout játékos?

Tavaly a sérülések és eltiltások miatt már elkezdett helyet követelni magának Dorance Armstrong, de mivel a Cowboys úgy gondolta, hogy meg van oldva a pass rush a csapatnál, így idén teljes kezdőként mutathatja meg, hogy jól gondolta a csapat és benne megtalálták a megoldást. Tavaly úgy gyűjtött be 36 nyomást, hogy csak a fél szezonban lépett pályára, közte egy nyolc nyomásos mérkőzéssel, ami még a liga legjobbjainak is a dicséretére válna.

Az előtte lévő években egyszer sem lépte át a 10 generált nyomást, tehát több mint megháromszorozta a hatékonyságát, pedig snapjei számát alig duplázta. Nem kérdés a fejlődés és én már akkor is megszavazom neki a breakout évet, ha ezt a teljesítményt az egész szezonban fenn tudja tartani, mert akkor a liga legjobb húsz passzsiettetője közé beférne. Ami segítheti ebben a feladatban, hogy DeMarcus Lawrence visszatér a túloldalra, így a támadófalak várhatón nem Armstrongot tartják a figyelmük középpontjában, szóval abszolút bizakodhatnak Dallasban. Az egyetlen veszélyforrás a játékidejére, hogy Micah Parsons is sokat tűnhet fel majd pass rusher szerepkörben, de ez egyben egy kis segítség is lehet számára, mert tehermentesítheti is bizonyos időszakokban.

Ki lehetne még?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!