Connect with us

Hír

Mason Rudolph-nak is jó esélye van megnyerni a Steelers kezdő irányító posztját

Olyan (külső) várakozással indult meg a Steelers edzőtábora, hogy az idén igazolt Mitch Trubisky és az újonc Kenny Pickett versenyezhet meg a kezdő QB posztért. Azonban a támadókoordinátor Matt Canada szerint ne zárjuk ki Mason Rudolph-ot sem.

“Mason kapja a második csapatos snapeket most, de majdnem ugyanannyi lehetősége van, mint Mitchnek. Sok nagy játékot csinált már, időnként nagyon jól játszott. Jó esélye van a kezdőre, így is kezeljük. Előnye van abban, hogy már rég itt van velünk, ismeri a játékokat, a rendszert.”

– mondta Canada, via PFT.

A tábor elején Trubisky viszi az első csapatos snapek nagyobb részét, Rudolph jön másodikként, és az újonc Pickett a harmadik, akinek eddig a riportok szerint nem igazán ment a játék. Rudolph eddig 10 meccsen kezdett a Steelersben négy év alatt, 61,5 százalékos pontossággal dobált 2366 yardot (6,2-es átlag) 16 TD és 11 INT társaságában.

Mindenesetre biztosan csalódás lenne minden Steelers szurkolónak (és a vezetőségnek is), ha a két új irányítóval szemben Rudolph nyerné meg a kezdő posztot magának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!