Connect with us

Hír

Megoldódni látszik Rodney Hudson helyzete?

Úgy néz ki, a Cardinalsnak sikerült normalizálni a kapcsolatát a kezdő center Rodney Hudsonnal. Nemcsak, hogy végre megjelent róla poszt a csapat hivatalos Twitter fiókján, de az NFL Media információi szerint a falember tudatta a csapattal, hogy ott lesz az edzőtáborban és játszani is fog 2022-ben.

A dolog azzal kezdődött, hogy a falember nem jelent meg a csapat minitáborában, pedig erre nem kapott engedélyt. Ezt érintő egyéb riportok nem nagyon jelentek meg, Kliff Kingsbury pedig csak annyit mondott, hogy dolgoznak valamilyen problémán a felek, de ennél többet nem árult el. Viszont a PFT kiszúrta, hogy Hudson volt az egyetlen kezdő falember, aki nem szerepelt a Cardinals egyik Twitterre kirakott posztján, illetve a fiókot kezelők még a születésnapján sem köszöntötték fel egy poszttal. Mindez persze lehet véletlen is, de elég fura, hogy pont a csapat egyik legjobb és legdrágább játékosáról feledkeznek meg, miközben a harmadik körös újonc Myjai Sanders megkapta a maga posztját.

Arról továbbra sincs hír, hogy a 33 éves játékos anyagi okok miatt döntött-e a holdout mellett. Elvileg erre nem lenne oka, mivel tavaly kapott egy 3 éves, 30 millió dolláros szerződést, ráadásul még idénre is van 6 millió dollár garantáltja, de persze soha nem lehet tudni.

Hudson sokáig a liga egyik, ha nem a legjobb centere volt, azonban az utóbbi két évben visszaesett a játéka.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!