Connect with us

Hír

BREAKING: Watson 6 meccses eltiltást kapott!

Sue Robinson független bírónő megvizsgált minden elétárt és elérhető információt, most pedig végre meghozta döntését a Deshaun Watson ügyben: az irányító 6 meccses eltiltást kapott, emellé pedig nem kell pénzbírságot fizetnie – írja Ian Rapoport. További intézkedés, hogy mostantól Watson csak a csapata által foglalkoztatott masszázs terapeutákhoz járhat kezelésre.

Az indoklás szerint Watson viselkedési mintája szörnyű, azonban erőszakmentes.

Így néz ki Browns első 6 meccses sorsolása, ezeket a meccseket kell tehát kihagynia Watsonnak:

  1. @ Panthers
  2. vs. Jets
  3. vs. Steelers
  4. @ Falcons
  5. vs. Chargers
  6. vs. Patriots

Először a Ravens ellen idegenben térhet vissza, addig Jacoby Brissett fog a center mögé beállni a Brownsnál. Watson az előszezonban ott lehet a pályán és az edzőtáborban is részt vehet, majd az alapszakasz kezdetével lép életbe az eltiltása, amikor viszont az edzéseket sem látogathatja.

A új Kollektív Szerződés értelmében az NFL és az NFLPA által közösen kijelölt független döntőbíró hoz ítéletet az ilyen kérdésekben – ez volt az első alkalom, hogy ezt a rendszert kipróbálták. Ezután azonban mind a ligának, mind szakszervezetnek lehetősége van fellebbezni, amivel kapcsolatban már Roger Goodell komisszár dönt. Az NFLPA már jelezte korábban, hogy nem tervez fellebbezni, így már csak az NFL-en múlik, hogy marad-e ez a döntés. A ligának három napja van a fellebbezésre.

A 6 meccses eltiltás egyébként megegyezik Ben Roethlisberger és Zeke Elliott ügyeiben kiosztott büntetéssel – egyikben sem volt bűnügyi per.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!