Connect with us

Hír

Közel sincsenek az álláspontok a Steelers és Diontae Johnson között

Az elkapó Diontae Johnson ügynöke tegnap a Steelers edzőtáborában járt, ugyanis elkezdett egyeztetni a vezetőséggel az ügyfele hosszabbítása kapcsán. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ezt össze is tudja hozni. A Pittsburgh Post-Gazette információi szerint ugyanis messze vannak az álláspontok és nagyon kicsi az esélye, hogy az idénykezdet előtt meg tudnak állapodni. És mivel a Steelers az idény közben nem tárgyal senkivel, ezt azt jelenti, hogy legközelebb a szezon után ülhetnek újra asztalhoz, hetekkel azelőtt, hogy Johnson kikerülne a piacra.

Johnson ugyan ott van a Steelers edzőtáborában, de nem vesz részt az edzéseken a szerződése miatt. Tavaly egyébként TJ Watt is ezt a taktikát követte, ő meg is kapta a nagy pénzt – Johnsonnak viszont kisebb erre az esélye. Azt nem tudni pontosan, hogy milyen összeget szeretne az elkapó, de az biztosnak tűnik, hogy a Steelers nem akar a 20 milliós összeg körülre elmerészkedni, ráadásul azt is tudjuk a csapatról, hogy csak az első évben hajlandóak garantált összeget ígérni, a másodiktól már nem, ami nehezíti a tárgyalásokat.

A korábbi harmadik körös, jelenleg 26 éves elkapó tavaly Pro Bowler lett, három év alatt 2764 yard és 20 TD került a neve mellé, azonban a Steelersnél folyamatos a WR-utánpótlás, Chase Claypool után idén draftolták George Pickenst és Calvin Austint, akik az edzőtábor első napjain jól mutattak – ami persze még nem jelent sok mindent, de mindenképp pozitív.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!