Connect with us

Érdekességek

2011 óta most először nyert egyszerre a Giants, a Jaguars, a Jets és a Lions

A 2022-es idény második fordulója a kiscsapatoké volt (legalábbis ha az elmúlt 10 évben mutatott formájukat vesszük alapul). Vasárnap ugyanis nyerni tudott a Lions, a Jaguars, a Giants és a Jets is, hasonlóra pedig legutóbb 2011. december 11-én volt példa.

A Lions simán verte a Commanderst, az első félidő végén 22-0-ra is vezetett. A Jaguars lenullázta a Coltsot, a Giants pedig egy nagyon brusztolós meccsen verte meg a Pantherst. A legnehezebb dolga a Jetsnek volt, ami 82 másodperccel a Browns elleni meccs vége előtt 14 pontos hátrányban volt, de egy remek Joe Flacco passzal és egy sikeres onside kick utáni TD-drive-val sikerült megfordítani a meccset.

2011-ben egyébként a Lions 10-6-os, míg a Giants 9-7-es mérleggel bejutott a rájátszása, utóbbi ráadásul a Super Bowlt is megnyerte, míg a Jets egy 8-8-as idényt produkált. Egyedül a Jaguars végzett negatív mérleggel (5-11), aminél Doug Pedersonék alighanem jobb szezonban reménykednek idén, de a többiek azért az alapszakaszmérleggel jó eséllyel kiegyeznének idén is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!