Connect with us

NCAA

A NCAA szezon második hetének legjobb mérkőzései

Az első college hét gyorsan elhussant és bár a kiemeltek többsége simán nyert, így is rengeteg érdekességgel szolgált. Mindazonáltal nem árt megjegyezni, hogy a legtöbb overreaction az első hét után születik, ugyanis ekkor még igencsak kezdetleges állapotban vannak a csapatok, különösen a védelmek, így nagy következtetésekkel érdemes lehet megvárni legalább a második hetet. Ezúttal nagy rangadók nem lesznek, de van három olyan mérkőzés is, ami egyrészt befolyásolhatja a rangsor elejét, másrészt pedig sok érdekes és nem utolsó sorban korai körös játékost adhat.

Alabama Crimson Tide (1) @ Texas Longhorns

A hét legtöbb nézőt csalogató mérkőzése még annak ellenére is az Alabama vendégjátéka lesz Texasban, hogy nagy valószínűséggel egy jókora kiütést láthatunk. Ellenben két nagy presztízsű csapat találkozik, akik ezer szálon fonódnak egymáshoz.

A hazaiak vezetőedzője az a Steve Sarkisian, aki két éve még a Crimson Tide támadósorát segítette egy történelmi szezonhoz. A Texas hamarosan csatlakozik a SEC konferenciához, azaz kap egy kis ízelítőt, milyen lehet többet találkozni Nick Sabanékkel. Nem mellesleg pedig a két csapat utoljára 12 éve találkozott a nemzeti nagydöntőben, ami az Alabama sikerével zárult.

Hol dőlhet el a mérkőzés és kikre figyeljünk?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!