Connect with us

Hír

BREAKING: Egy meccsre eltiltották Mike Evanst

Az NFL egy mérkőzésre eltiltotta a Buccaneers kiváló elkapóját, Mike Evanst, miután játék után ellökte a Saints cornerbackjét, Marshon Lattimore-t, ezzel tömegjelenetet okozva – írja az NFL Media. Az incidensben részt vevő többi játékos pénzbüntetésre számíthat.

A sztori úgy kezdődött, hogy Tom Brady dobott egy sikertelen passzt, ami után reklamált egy zászlóért. Erre Lattimore csak legyintett (és lehet be is szólt valamit), majd Leonard Fournette kezdett kötekedni a Saints játékosával. Erre érkezett Evans, aki nagy erővel ellökte a cornerbacket. Nem sokkal később mindkettejüket kiállították. Az elkapó szájáról egyébként valami olyasmit lehetett leolvasni az eset után, hogy “Tom Bradyről van szó, mit tehettem volna?”.

Evans és Lattimore “régi jó barátok”, sokszor akaszkodtak már össze, az elkapót ráadásul 2017-ben egy hasonló eset miatt már tiltották is el, ez is közrejátszott abban, hogy most nem úszta meg pénzbírsággal. Evans egyébként fellebbez az ítélet ellen, de minden bizonnyal ki kell hagynia a Packers elleni találkozót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!