Connect with us

Hír

Több kérdőjeles játékos sorsa is eldőlt

Tegnap adták le a csapatok a hivatalos sérülésjelentéseket, ahol szokás szerint rengetegen kaptak kérdőjeles besorolást. Most többükről kiderült, hogy nem tudnak pályára lépni:

  • A Lions már korábban bejelentette, hogy a center Frank Ragnow nem fog játszani a Commanders ellen, de most a guard Jonah Jackson is csatlakozott hozzá. Ezzel a Lions eredetileg kezdőnek szánt belső támadófala teljes egészében hiányozni fog, ugyanis a másik guard Halapoulivaati Vaitai már korábban IR-re került.
  • A Seahawksnál nem játszik a corner Justin Coleman és a safety Joey Blount.
  • A Vikingsnál is egy corner került partvonalra, mégpedig Andrew Booth. Ellenben pozitívum, hogy az első körös safety Lewis Cine bevethető lesz.
  • Nincs szerencséje a cornerbackeknek, ugyanis Kristian Fulton sem fog a hétvégén játszani, jelentette be a Titans. Mellette az előző fordulóban parádézó futó Dontrell Hilliardot és a támadófaleber Jamarco Jonest is nélkülözni kénytelen a csapat.
  • A Coltsból pedig az elkapó Michael Pittman esett ki. Ráadásul az újonc Alex Pierce sem bevethető, így Matt Ryan az  Ashton Dulin, Parris Campbell, Dezmon Patmon, Mike Strachan négyessel próbálhatja meg megszakítani a Colts Jaguars elleni vereségsorozatát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!