Connect with us

Hír

Cserét kért a Jets kiváló másodéves elkapója

Elijah Moore nem edzett csütörtökön és sokáig senki nem tudta ennek az okát, személyes okokra hivatkoztak a csapatnál. Aztán Ian Rapoport jött a hírrel, hogy a fiatal elkapó cserét kért a Jetstől, mert frusztrált a kevés felé szálló labda miatt – erről már a Packers elleni vasárnapi mérkőzés után is tweetelt.

A 22 éves Moore tavaly került a Jetshez a draft második körének legelején. Tehát abszolút az új menedzsment embere, így nem meglepő, hogy hiába kért cserét, Rapoport információi szerint a Jets ebben nem lesz partner és megtartja magának a támadót (persze ez még változhat a trade határidőig).

Moore újoncként 74 targetet kapott, ebből 43 elkapás, 538 yard és öt TD született, a PFF értékelése szerint az összes újonc elkapó közül (tehát Ja’Marr Chase-t, Jaylen Waddle-t vagy DeVonta Smith-t is lepipálva) ő futotta a legjobb útvonalakat. Joggal várta ő és sok szakértő is, hogy másodévesként ennél is nagyobb szerepet kap a támadósorban, de ennek épp az ellenkezője történt. Ugyan a szezon első három meccsén 21 targetje volt Joe Flaccóval, az elmúlt három találkozón csak hatszor vette célba Zach Wilson, az előző heti Packers elleni meccsen pedig egy labda sem repült az irányába. Csapaton belül csak az 5. legtöbb labda szállt az irányába idén.

A szerződésé a 2024-es idényvégéig érvényes, ez idő alatt nagyjából 4 millió dollárt keresne.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!