Connect with us

Hír

Három kezdő is visszatért IR-ről szombaton

A Jets aktiválta a left tackle Duane Brownt a sérültlistáról, aki így pályára léphet a Dolphins ellen. Óriási erősítés ez a csapatnak, ugyanis az eredeti kezdő párosból Mekhi Becton az egész idényre kidőlt (eleve az ő pótlására érkezett Brown), George Fant pedig IR-re került, ahogy a helyükre beugró újonc Max Mitchell is.

A 49ers a kiváló safety Jimmie Wardot aktiválta IR-ről és hozta fel az aktív keretbe, így ő is bemutatkozhat az alapszakaszban. A védő az elmúlt három évben 43 meccsen kezdett, ráadásul nemcsak futás ellen, de coverage-ben is remekül teljesített, így még félelmetesebb lehet a csapat védelme.


A Commanders is aktivált egy játékost, mégpedig az újonc futó Brian Robinsont, akit a szezon előtt a kezdőbe vártak, viszont többször is meglőtték és emiatt IR-re került. Szerencséjére viszont nem voltak súlyosak a sérülései, a térdét eltaláló lövedék sem okozott komoly károkat, így mindössze négy meccset kellett kihagynia.


Rajtuk kívül a Patriots aktiválta a második körös újonc elkapó Tyquan Thorntont, aki így ma a Lions ellen be is mutatkozhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!