Connect with us

Minden ami NFL

5 gondolat: A Colts, a Rams és a Packers jövője, Fields megérkezett, plusz egy playoff jóslat

Jim Irsay megelégelt mindent, ami a Coltsnál folyik, és feje tetejére állította a franchise-t – na de hogyan tovább? És mit tartogat a Packers, illetve a Rams jövője? Rosszabbak a kilátások, mint gondolnánk? Ezeken a kérdéseken kívül lesz még szó Justin Fields pálfordulásáról, az Eagles védelmének legfontosabb tagjáról (a válasz meglepő lehet!), a szezon felezőpontjánál pedig megpróbálkozok egy playoff és Super Bowl jóslattal is, ami egész biztosan egy ponton sem fog megváltozni a következő hónapokban. 

A Colts jövője – hogyan tovább?

Jim Irsay berúgott berágott és kirúgott mindenkit, akit hibáztatni tud. Előbb Matt Ryant, aztán a támadókoordinátort, aztán Frank Reich-ot. Összességében mindegyik indokolható lépés volt önmagában, habár Reich-ot abszolút egy jó főedzőnek tartom az idei év ellenére – de ez egy másik cikk témája lehetne. Az viszont egyáltalán nem volt indokolható, hogy a mindenféle edzői tapasztalat nélküli Jeff Saturdayt nevezte ki ideiglenes főedzőnek. Aki biztosan egy jó ember, meg tök jó lesz vele leülni ebédelni, és még akár a támadófal megjavításához is érthet, de hogy főedzőnek jelen pillanatban nem való, az is biztos.

Afelől ne legyen kétségünk, hogy ezek mind-mind Irsay döntései voltak és senki másé. És végülis Irsay egy dollármilliárdos csapattulajdonos, szóval abszolút megteheti. Sőt, ha nekem lenne csapatom, én is biztosan bele akarnék szólni a focival kapcsolatos ügyekbe is – bár én biztos nem Saturdayt nevezném ki, még ha a 20-16-os gimis mérlege és egy rájátszás-részvétele tényleg kifejezetten impresszív is. (nem az)

Persze ha az a mögöttes indok, hogy mennek az 1/1-hez minél közelebb, akkor oké, de akkor meg még viccesebb számomra az egész köré szervezett sajtótájékoztató, ahol ezerszer bizonygatva volt, hogy Irsay mennyire tudja a dolgát, mennyire jól tud csapatot építeni és egyébként is, ez a Colts a liga top5-ös franchise-a.

Na de mi lesz a továbbiakban? A Colts szezonja valószínűleg megy le a lefolyón. A kérdés, hogy mennyire mélyre és milyen magasan fognak tudni választani a drafton. Nem lesz egyszerű az 1/1 elérése, ehhez minden meccs elvesztése mellett kellene két győzelem a Texanstól, a Pantherstől, a Steelerstől, a Lionstől, illetve 1-1 még nyolc csapattól (ez utóbbiak jó eséllyel meglesznek azért).

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!