Connect with us

Érdekességek

A Packers speciális egységén még Rich Bisaccia sem tudott segíteni

A Packers tavalyi rájátszása a speciális egységen ment el, így a holtszezonban a csapat leigazolta Rich Bisacciát, akit a liga egyik legjobb ST-koordinátorának tartott a szakma. A javulás ugyanakkor elmaradt, továbbra is kritikán aluli a Green Bay speciális egysége, szúrta ki a PFT.

A FootballOutsiders.com adatai alapján a Packers ST-je a második legrosszabb az egész ligában. Konkrétan a játék minden elemében átlagon aluli teljesítményt nyújt az egység, legyen szó mezőnygólról, extrapontról, kirúgásról vagy bármilyen visszahordásról. Mindezt a NextGenStats is alátámasztja, ugyanis a punter Pat O’Donnell például a snapjei 23,5 százalékában nyomás alatt van, ami a legtöbb, mióta ezt méri az NGS. Erre ráadásul ő is rátesz egy lapáttal, ugyanis mindössze átlag 4,11 másodpercig vannak a levegőben a labdái, ami a legutolsó az egész mezőnyben.

A rúgó Mason Crosby mindössze a rúgásai 80 százalékát értékesíti (az átlag 84,8 százalék), idén még nincs 50+ yardos mezőnygólja és a kirúgásainak csak a 30 százaléka ér touchbacket, ami ligautolsó statisztika. Ehhez jön hozzá, hogy a Packers csak 6,8 yardot átlagol punt-visszahordásonként és 19,7 yardot a kickoffoknál – mind a két mutató 2 yarddal az átlag alatt van.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!